Bruidsboeket & Zo | Den Haag | 06-28095625 | info@bruidsboeketenzo.nl
2016 Bruidsboeket & Zo | Webdesign: Bruidsboeket & Zo
ENGLISH
Bezorgen of Ophalen


Bruidsboeket & Zo bezorgt u graag een onvergetelijke en bloemrijke huwelijksdag. Naar wens bezorgen wij het bruidsbloemwerk voor u op een door u aangegeven locatie en gewenst tijdstip.

Wij brengen het bruidswerk altijd persoonlijk op het door u afgesproken adres en bij aflevering krijgt u natuurlijk ook van ons nog de nodige gebruiksadviezen en tips. Het bruidsboeket wordt altijd geleverd in een mooie en handige doos, op deze manier is het boeket gemakkelijk en veilig te vervoeren.

Bloemen die op locatie geleverd dienen te worden, worden persoonlijk door Bruidsboeket & Zo op de door u aangegeven plek geplaatst, vaak extra in overleg met het personeel op locatie zelf.
Met elkaar zorgen we ervoor dat alles er prachtig is gedecoreerd!

Maar woont uw ceremoniemeester/ familie in de buurt of heeft u zelf voldoende tijd om het bloemwerk op te halen dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Bruidsboeket & Zo staat altijd voor u klaar!

Regio: Den Haag, Loosduinen, Kijkduin, Scheveningen, Voorburg, Wassenaar, Leidschenveen, Leidschendam, Delft, Ypenburg, Nootdorp, Delfgouw, Voorschoten, Pijnacker, Leiden, Wateringen, Westland, Rotterdam, Zuid-Holland