Bruidsboeket & Zo | Den Haag | 06-28095625 | info@bruidsboeketenzo.nl
2016 Bruidsboeket & Zo | Webdesign: Bruidsboeket & Zo
ENGLISH
Werkwijze

Bruidsboeket & Zo staat voor kwaliteit, daarom werken wij met de beste technieken maar tegen een betaalbare prijs.

Het bruidsboeket wordt volledig op draad gezet (met uitzondering van de boeketten uit de low budget galerie). Dit betekent dat iedere bloem apart op een ijzerdraad wordt bevestigd en dat op deze manier alle bloemen stevig bij elkaar worden gebracht. Hierdoor ontstaat er een bruidsboeket dat mooi van vorm is en behoudt het boeket lang zijn kwaliteit. Bovendien wordt de kans op uitval van bloemen gedurende de dag geminimaliseerd.
De low budget boeketten zijn - zoals dat heet - handgebonden.

Alle bruidsboeketten en corsages worden behandeld met een speciale spray waardoor de bloemen langer hun vocht vasthouden en hierdoor veel minder snel slap zullen gaan hangen. De spray is geurloos, en niet voel- of zichtbaar.
Het handvat kan afgewerkt worden naar eigen keuze, met stelen of volledig met lint. Heel speciaal is het om dit met de stof te doen welke over is van de bruidsjurk.

De Bruidegomcorsage wordt aangepast aan het bruidsboeket en/of pak van de bruidegom. Bruidsboeket & Zo geeft u deze corsage graag cadeau. Er wordt gebruik gemaakt van betrouwbare magneettechniek die geen schade aan kleding veroorzaakt, in tegenstelling tot traditionele speldjes.
De gastencorsages worden eveneens op magneet gemaakt.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mailbericht met uw vraag of maak een persoonlijke afspraak.